Dit is het vermogen van Jeroen van der Boom

Entertainment
door Nienke
zondag, 02 juni 2024 om 12:30
realitynl 83
Jeroen van der Boom kunnen we allemaal kennen als een Nederlandse zanger en presentator. Jeroen is een langere tijd te vinden op verschillende podia's. We vragen ons natuurlijk allemaal af, hoeveel Jeroen verdiend. Dit is zijn vermogen!
Jeroen van der Boom is in 2007 doorgebroken met zijn nummer "Jij bent zo" en sindsdien is hij niet meer uit de spotlights geweest! Jeroen stond als kind altijd al op het podium. Hij ging uiteindelijk de studie Commerciële Economie volgen, waar het serieuze werk voor Jeroen is begonnen.

Werkzaamheden

Jeroen begon in 1992 aan zijn televisiecarrière waarbij hij verschillende programma's presenteerde. In 2007 begon Jeroen het nummer "Jij bent zo" op te nemen en dit werd een grote hit. Zo kreeg hij naast een goedlopende televisiecarrière ook ineens een zangcarrière! In 2008 maakte Gerard Joling het nieuws bekend dat hij ging stoppen met de Toppers. Dit was een mooie kans voor Jeroen om zijn plek over te nemen! Dit heeft ervoor gezorgd dat Jeroen meerdere edities van de Toppers mag zingen en dit doet hij natuurlijk nog steeds. Uiteindelijk heeft dit ervoor gezorgd dat Jeroen ook mag zingen bij Holland zingt Hazes en andere grote shows. Jeroen heeft meegedaan aan programma's zoals Beste Zangers en als coach bij The Voice of Holland. Jeroen heeft ook een eigen programma gemaakt genaamd Hoge Bomen. Tot op het heden is Jeroen nog te zien op televisie en bij de Toppers.

Vermogen

Zo'n goedlopende carrière zal wel wat opleveren, gelukkig wel voor Jeroen! Hoewel het precieze vermogen niet bekend is, kunnen we wel een schatting maken. Jeroen heeft een eigen bedrijf genaamd JB Entertainment B.V. en heeft een eigen vermogen van €3.500.000. Een nadeel: het zijn wel oude cijfers uit 2018. We kunnen er natuurlijk wel vanuit gaan dat Jeroen in die zes jaar niet heeft stilgezeten en dat hij meer vermogen heeft opgebouwd. Als we kijken naar zijn tv-klussen, soloshows in Ahoy en een jaarlijkse komst bij Holland Zingt Hazes, dan zal dit wel aardig kunnen oplopen. Zo betaal je voor een optreden van 30 minuten van Jeroen, maar liefst 11.500 euro. Overigens woont Jeroen met zijn gezin in een ruime villa van 3,3 miljoen in de Amsterdamse Beethovenbuurt. De kans is aanwezig dat zijn Amsterdamse woning meer waard is geworden, hierdoor schatten we het vermogen van Jeroen op €7 miljoen.