Gers Pardoel en Lie Meurs zetten nu al een grote stap in hun relatie: 'Samen een huis!'

Entertainment
door Nienke
maandag, 29 april 2024 om 11:17
realitynl 41
Onlangs is het nieuws naar buiten gebracht dat Gers Pardoel opnieuw gelukkig is in de liefde. Hij heeft Temptation Island-ster Lie Meurs aan de haak geslagen en de twee zijn smoorverliefd op elkaar. Met als resultaat dat de twee nú al serieuze stappen zetten.

Lie Meurs Gers Pardoel

Gers Pardoel heeft het nieuws dat hij een relatie heeft met Lie Meurs, uitgebracht bij verschillende kranten. Het liefdesavontuur is allemaal begonnen bij een berichtje op Instagram, zo zegt Gers: “Ik zag haar foto’s op Instagram en ik heb haar gewoon een bericht gestuurd.” De twee spraken af en tijdens hun eerste date raakten ze niet uitgepraat.

Volgende stap

Lie is helemaal stapel op Gers, zo vertelt ze het volgende in een interview: "Ik ben niet snel comfortabel bij iemand, dat duurt bij mij heel lang. Maar ik was eigenlijk nooit raar of ongemakkelijk.” De twee hebben ook toekomstplannen, dat is iets wat Lie stiekem ook onthult: "Ik kan je zeggen, morgen gaan we naar een huis kijken.” Oh my! “Het is vlak bij de grens van Nederland en België, zodat we overal makkelijk kunnen komen.” Lie woont namelijk in België en Gers ergens in Nederland, via deze manier is de afstand makkelijker te overbruggen.

Toch in Ex On the Beach?!

Hoewel Lie op dit moment de liefde van haar leven heeft gevonden, gaan er sterkte geruchten rond over een mogelijke deelname aan het All Star-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Lie mag hier natuurlijk niks over zeggen, maar er wordt haar tóch gevraagd over een eventuele deelname, waar ze op reageert met: "Nou, ik merk wel dat ik op een ander punt sta in mijn leven”, legt Lie uit. “Dat ik daar wat volwassener in geworden ben en dat dat soort programma’s wel een beetje passé is. Maar dat wil niet zeggen dat je mij misschien ergens nog wel heel even ziet opduiken in een soortgelijk programma. Maar dat is dan ook wel om er goodbye tegen te zeggen, dat wel.” Zou dit een hint zijn naar het nieuwe seizoen van Ex On the Beach?