Goede vriendin haalt uit naar Martien Meiland: 'Ben niet belangrijk'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 26 april 2024 om 16:30
realitynl 32
Getty Kaspers was voorheen een goede vriendin van Martien Meiland. In een interview heeft ze hard uitgehaald naar Martien Meiland over de vriendschap die ze hadden. Zo heeft Getty gezegd dat ze niet 'belangrijk' genoeg meer is voor Martien, wat erg pijnlijk is en daarbij de reden van de breuk.

Martien Meiland vriendin

De Meilandjes hebben een tijdje in Hengelo gewoond, waar Martien vooral contact opzocht met Getty Kaspers. In Chateau Meiland konden we destijds zien hoe dit contact beterde en was de opbouw van de vriendschap te zien. Dit gaf Getty hoop voor wellicht een uitnodiging voor Chateau Meiland VIPS, waarin de Meilandjes gasten uitnodigingen om te logeren in hun pension Code Rosé. Het afgelopen seizoen heeft veel kritiek gekregen van zowel bekende Nederlanders en deelnemers. Getty kon lang wachten, de uitnodiging is namelijk nooit haar kant op gekomen. Toch wel pijnlijk als dit bij de vorige seizoenen wel het geval is geweest.

'Niet meer interessant'

Getty heeft wel een idee waarom Martien haar niet meer uitnodigt. "Ik ben niet belangrijk genoeg meer voor Martien, denk ik," zegt Getty. "Hij heeft nu allemaal mensen uitgenodigd die een beetje in zijn en over schandalen kunnen praten. Ik ben niet meer interessant.” Het lijkt een beetje dat Getty probeert te zeggen dat Martien, mensen alleen maar interessant vindt als het goed is voor de naam en de kijkcijfers van hun programma's.

Gordon nieuwe vriend

Van de hechte vriendschap is niets meer over. "Toen Martien en zijn familie uit de Achterhoek weggingen, zijn ze nog bij ons langs geweest om afscheid te nemen. Maar ons contact is een beetje doodgebloed. Ik denk dat Gordon belangrijker is…” Het zou iets kunnen zeggen over het gedrag van Martien ten opzichte van de media. De kans is groot dat Martien met mensen omgaat vanwege publiciteit en aandacht en dat Getty niet in het straatje paste voor de Meilandjes.