Gordon zoent met Sylvie Meis tijdens concert Elton John

Entertainment
door Nienke
woensdag, 13 maart 2024 om 13:26
gordon zoenen sylvie meis
Het is ons allemaal niet ontgaan dat Gordon zijn mediastilte doorbrak met het nieuws dat hij naar LA vloog. Zo zou hij naar het concert gaan van Elton John. In een uitzending van Radio 538 onthult de zanger wel iets heel opmerkelijks.
Gordon heeft heel wat kritiek gekregen op het nieuws dat hij zijn 'album voor het leven' heeft uitgebracht. Zo verdween de zanger van al zijn socialmediakanalen maar kwam na vijf dagen toch weer terug. Op de beelden die Gordon deelde was te zien dat hij in het vliegtuig zat, onderweg naar LA. Hij ging naar het concert van Elton John die geld inzamelde voor zijn AIDS Foundation. Het bedrag wat mensen moesten betalen voor het bezoekje is bizar.

Gordon Sylvie Meis zoenen

Gordon was niet de enige Nederlander die een bezoekje bracht aan het grote concert; Sylvie Meis was er ook bij! Zo vertelt Gordon wel iets heel opmerkelijks in de radio-uitzending van Radio 538 middagshow. "Het was zo'n gekke avond volgens mij heb ik ook nog staan zoenen met Sylvie", vertelt Gordon. "Nou als daar een foto van komt dan is helemaal het hek van de dam." Daarop vervolgt hij: "Het was zo'n avond." Er werd gevraagd of het ook met tong was en dat ontkende de zanger niet. "Ze had wel een krukje nodig." Gordon vindt dat Sylvie er wel op vooruit is gegaan. "Heb je gezien hoe lelijk die laatste kerel van haar was? Het kan nooit slechter worden dan dat. Ze is erop vooruitgegaan."

Ex van Sylvie Meis

Sylvie heeft niet allen Gordon gezien in LA, maar mogelijk ook haar ex-Nicolas Castello. Ze zijn allebei gespot in het hotel waar Sylvie deze tijd verbleef, maar niet samen. Nicolas en Sylvie zijn 2,5 jaar getrouwd geweest, maar besloten toch om er een punt achter te zetten. Het lijkt erop dat Sylvie een speciaal plekje in het hart van Nicolas heeft. Zo heeft hij afgelopen Valentijnsdag nog met een liefdesverklaring onder haar foto gereageerd.