Klanten Brasserie Rachel Hazes boos: ‘Ranzige toiletten'

Entertainment
door Lois
maandag, 08 april 2024 om 10:57
rachel hazes
Casa Hazes, de brasserie van Rachel Hazes, is nog maar net geopend en de klachten stromen nu al binnen. Gasten klagen onder meer over smerige toiletten, het vieze vette eten en stinkende obers…

Rachel Hazes

Rachel, vooral bekend als de derde echtgenote van de Nederlandse volkszanger André Hazes, opende onlangs Brasserie Casa Hazes. Rachel is iemand in de media die regelmatig 'slecht' in het nieuws wordt gebracht, zo heeft haar naam veel positiviteit verloren. Ze staat bekend om de ruzies met haar eigen kinderen, André Hazes jr. en Roxeanne Hazes. Ook staat ze regelmatig voor de rechter.

Echt smerig

Casa Hazes, gelegen in het hart van La Carihuela, prijst zichzelf op sociale media met een vol terras, maar gasten hebben een ander verhaal te vertellen. Klachten stromen binnen over de staat van de toiletten, de onaangename geur en het vieze vette eten.
Zo schrijft een gast op Tripadvisor dat de toiletten niet goed schoon worden gemaakt. "Het viel me op dat het toilet echt smerig was… En het was pas tien uur in de ochtend. Niet alleen de pot, maar de vloer en de wastafel ook”, schrijft de gast. "De jongen die ons bediende rook om 10 uur in de ochtend al ontzettend naar oud zweet! Echt smerig!” Ondanks deze ervaring keerde de gast later op de dag terug, maar werd opnieuw teleurgesteld door het eten dat hij als "vies vet" omschreef.

Brasserie Hazes

Een andere gast heeft dezelfde slechte ervaring gehad. "De verkeerde zure witte wijn, te zoute kipsaté, smerig toilet, en de keuken die op zaterdagavond op 20:30 uur dichtgaat! Op zaterdagavond! En dan gewoon de gasten wegsturen…”, luidt het. De gast is niet van plan terug te komen. "Prijs/kwaliteit veel te hoog. Nederlandse prijzen.”
Rachel heeft de zaak overgenomen van Melanie Beense. Melanie zou het personeel inwerken en meehelpen op het terras, maar het valt gasten op dat ze al enige tijd niet bij Casa Hazes is geweest. Ook was ze niet aanwezig bij de officiële opening van de brasserie. Zou Rachel ook al ruzie hebben gemaakt met Melanie?