Bibi Breijman voedt de kinderen vrij op: 'Verstrooid'

Entertainment
door Nienke
maandag, 08 april 2024 om 12:32
realitynl 14
Bibi Breijman en Waylon voeden hun kinderen vrij op. Inmiddels is Bibi al zes maanden zwanger van hun derde kindje en doet ze nu een boekje open over de opvoeding.

Bibi Breijman zwanger

De relatie tussen Bibi Breijman en Waylon is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest, zo was er zelfs sprake van vreemdgaan. Inmiddels is Bibi in verwachting van hun derde kindje, wat als een cadeautje kwam. Bibi is open over de extreme zwangerschapsmisselijkheid met alle gevolgen van dien. In een interview met &C heeft Bibi voor het eerst een boekje opengedaan over de opvoeding die ze voor hun kinderen hebben. "Er is wel regelmaat, maar het is ook echt Villa Kakelbont", aldus Bibi. Gezelligheid en muziek zijn belangrijke factoren in het huishouden van de twee. "Lekker dansen, muziek opzetten. Van dingen als pen op de muur schrik ik niet zo snel. Ted tekent soms haar hele kamer onder." 

"Verstrooid"

Bibi vindt zichzelf een "verstrooide" maar ook wel een "gezellige" moeder en Waylon doet daar ook zeker aan mee. Volgens Bibi is Waylon zelfs nog erger, zo vertelt ze: "'Hij wil het liefst dat er een zeil op tafel ligt en dat iedereen zonder bord eet. Dat je gewoon die patat en saus erop gooit." Van een beetje chaos in het huis, kijken de twee niet raar van op! Bibi is dankbaar voor de opvoeding die ze heeft met haar kinderen, zo is ze zelf ook vrij opgevoed. "Ik ben daar gewoon heel erg tevreden over en kan ook echt met humor terugkijken op de momenten dat ik totaal over de grens ging", vertelt ze.

Privé

Bibi en Waylon hebben hun eerste dochter genaamd Teddy is vijf jaar oud en hun tweede zoontje genaamd Chester is één jaar oud. Bibi en Waylon zijn ongeveer zes jaar samen, maar anderhalf jaar geleden bevestigde Waylon dat hij tijdens de tweede zwangerschap is vreemdgegaan. Bibi heeft destijds gezegd dat ze alleen met Waylon samen is voor de kinderen, maar hier is toch verandering gekomen. Inmiddels hebben ze het gelukkige nieuws aangekondigd dat ze in verwachting zijn van een derde!