Louisa Janssen krijgt een uithaal van Michella Kox: 'Hou voor niemand mijn mond!'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 16 april 2024 om 10:10
realitynl 42
Louisa Janssen en Michella Kox 'waren' een onafscheidelijk duo. Er staat iets te gebeuren wat morgen bekend zal worden gemaakt. Michella heeft een nogal verontrustend bericht op Facebook gedeeld. Zo staat er dat Michella, Louisa niet gaat sparen en ze het 'ware verhaal' met ons gaat delen.

Michella Kox Louisa Janssen

Michella Kox en Louisa Janssen kunnen we kennen aan hun deelnames aan programma's zoals Echte meisjes in de jungle en hun eigen programma: Michella & Louisa werken mee. De twee waren beste vriendinnen, met de nadruk op waren. Zo is de vriendschap tussen de meiden verbroken en zaten ze zelfs niet naast elkaar tijdens de reünie van Echte meisjes in de jungle. Het nieuws zal Louisa hard op haar dak vallen, zo is ze afgelopen weekend gearresteerd na het uitgaan.

Facebook

Michella plaatst regelmatig berichten op haar Facebook wat varieert van nieuwe hobby's, foto's van haar huis of eten. Onlangs is er wel een heel raar bericht op haar Facebook verschenen met de tekst: "Let the drama begin!" Michelle deelt een foto, waarop ze te zien is samen met een YouTuber Jessie Maya, de video zal morgen online komen. De caption die Michelle erbij heeft geschreven is als volgt: "Wil jij weten hoe het verhaal zit kijk dan morgen de video van Jessie!! Want al die ophef kwam in een periode dat ik het ff allemaal niet trok!! En het me allemaal zwaar viel!! Maar hou voor niemand mij mond ook niet voor mevrouw Janssen!! Ze mag Esmee der arm wel breken, ze komt bij mij nog niet in de buurt bij mijn kleine teen!!"

Reacties

In de reacties bij de post, gaan mensen helemaal los. Zo reageren er mensen met: "Leek me zo'n leuke vriendschap, is er zoveel gebeurd?" Waarop Michella op reageert met: "Word morgen ook duidelijk." Anderen reageren met: "En volgende week is alles weer koek en ei." Michella denkt hier anders over en reageert met: "Nou, ik vreet nog liever stront." Morgen zal er meer over bekend worden.
Bron: Michella Bregje Laurentien Kox op Facebook
Bron: Michella Bregje Laurentien Kox op Facebook