Monique Westenberg en Roxeanne Hazes samen op pad: 'Verzoening met André Hazes?'

Entertainment
door Sophie
maandag, 18 september 2023 om 9:42
monique westenberg roxeanne hazes verzoening
Monique Westenberg en Roxeanne Hazes hebben, ondanks de band met André Hazes , altijd een goede band met elkaar gehouden. Dit weekend waren ze samen met hun zoons op pad.

Band Roxeanne en André Hazes

De band tussen André Hazes en Roxeanne Hazes is niet bepaald goed. De broer en zus hebben al geruime tijd geen contact meer met elkaar. De twee hebben ooit ruzie gehad, maar deze is nog steeds niet opgelost. "Ik weet nog steeds niet wat ik fout heb gedaan, behalve dat ik achter mijn moeder ben blijven staan en ik misschien meer mijn eigen gevoel had moeten volgen in plaats van een kant te kiezen" , vertelde Roxeanne destijds.
Inmiddels is de band tussen Roxeanne en Rachel Hazes niet meer te herstellen. De twee hebben al enige tijd conflict met elkaar en Roxeanne is zelfs een bodemprocedure tegen haar moeder gestart.
André wil echter niks te maken hebben met de ruzie tussen de twee. "De advocaten van Roxeanne hebben me in het begin op de hoogte gehouden, maar ik reageer niet" , vertelde hij in een uitzending van Radio538 . "Wat win je ermee? We worden alleen maar uit elkaar getrokken op deze manier."
André heeft in een interview laten weten dat het hele gezin 'diep in hun hart' wel verzoening met elkaar zou willen. Volgens Yvonne Coldeweijer wil Roxeanne dit absoluut niet . Wel met André, maar niet met haar moeder.

Bemiddelaar Monique Westenberg

? Zij heeft een hele goede band met zowel André als Roxeanne. André en Monique hebben natuurlijk een relatie en ze spreekt regelmatig af met Roxeanne zodat hun kinderen elkaar ook nog zien.
Dit was dit weekend dan ook het geval. Monique en Roxeanne zagen elkaar weer en lieten hun kinderen hun gang gaan. Wij vragen ons dan ook af waar de dames het verder over hebben. Zullen ze praten over de rechtszaak tussen Rachel en Roxeanne
? Over hoe André zich eigenlijk bij zijn zus zou moeten voegen? Praat Monique in op André? Haar band met Rachel is namelijk ook niet helemaal best.
Het is in ieder geval goed om te zien, dat Monique en Roxeanne de band van hun zoons niet laat lijden door de ruzies in de familie!