Ophef van kijkers door botox-uitspraak van Patty Brard tegen Erica Meiland

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 05 maart 2024 om 15:56
realitynl 34
Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland VIPS draait met volle toeren op de televisie. Zo is er in de tweede aflevering wel iets heel opmerkelijks voorgevallen.
In deze aflevering waren B&B vol liefde, Debbie de Jong én Shownieuws-deskundige Patty Brard te gast in het pension van de Meilandjes. De kijkers vonden één ding wel heel opmerkelijk en tegelijkertijd werden ze gechoqueerd. Kijkers vonden het absoluut niet kunnen dat Patty aan Erica vroeg of zij ook niet aan de botox moest. Zo vraagt Maxime aan Patty: “Ben je nu tevreden met hoe je bent?” Patty gaf aan dat ze 'nooit tevreden zal zijn met hoe ze nu is, maar er wel vrede mee heeft'.

Erica Meiland botox

"Zou jij ook niet een keer een verfrissertje willen dan", vraagt Patty aan Erica. "Wat vind jij dat ik nodig heb dan", wil Erica van Patty weten. Patty: "Oh, ik wist niet dat je kwaad werd!" Vervolgens legt Patty haar vingers op het gezicht van Erica en tipt ze onder meer botox. Dit zorgt voor frustratie bij de kijkers van het programma.

Reacties

De reacties op X (voorheen Twitter) gaan los en mensen zijn niet tevreden. "Zou je niet een verfrissertje doen?' Vraagt Patty aan Erica. Wat een vervelende opmerking! Was de eerste keer 'nee' van Erica niet voldoende? Patty kan amper d'r gezicht bewegen! Ga toch weg", reageert iemand. Kijkers proberen Erica een steuntje in de rug te geven, zo reageert iemand: "Niet luisteren Erica; je ziet er zoveel beter uit."

Patty serie

De reacties en meningen rondom Patty zijn momenteel al verdeeld. Eerder was ze nog ter sprake over haar eigen documentaire. De documentaire krijgt veel kritiek. Maar niet omdat het alleen lijkt of het budget op was, maar ook de Luv'-collega's zijn er niet over te spreken. Al met al, is deze botox-uitspraak naar Erica geen handige zet geweest van Patty.