Ruud de Wild dakloos en eenzaam: ‘Verbannen naar goedkoop hotel’

Entertainment
door Lois
donderdag, 29 februari 2024 om 10:30
ruud de wild
Ruud de Wild lijkt meer tijd door te brengen in goedkope hotels dan in zijn eigen huis, gezien de langdurige verbouwing. De radiomaker deelde onlangs zijn akelige toestand met luisteraars op NPO Radio 2...

Bouwproblemen

Volgens Ruud, die normaal gesproken bekend staat om zijn scherpe tong, lijkt er geen einde te komen aan de bouwproblemen. "De oorspronkelijke planning was half januari, toen werd het februari, vervolgens half februari. Maar nu blijft alles uit. Ik zit zelfs zonder kranen!", klaagde hij op sarcastische toon in zijn radioprogramma.
Vanaf volgende week wordt Ruud 'noodgedwongen' verbannen naar een goedkoop hotel. Terwijl hij de ongemakken van zijn tijdelijke verblijfplaats beklaagt, probeert hij er nog een positieve draai aan te geven. "Lekker goedkoop, zo ben ik dan ook weer", sneert hij.

'Ongelooflijk kinderachtig'

Na zijn breuk met modeondernemer Olcay Gulsen, beweert Ruud nog steeds goed contact te hebben met zijn ex. Echter, deed Yvonne Coldeweijer een boekje open over vermeende spanningen tussen Ruud en Olcay. Ze beweert zelfs dat Ruud mensen in zijn omgeving vraagt om partij te kiezen tussen hem en Olcay, wat leidde tot het breken van het contact met zijn manager Xenia, die ook de manager van Olcay is. "Ongelooflijk kinderachtig", sneert Yvonne over Ruuds gedrag.

'Ik wil geen relatie'

Maar daar stopt het niet. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Ruud de Wild nu een nieuwe liefde gevonden in Fajah Lourens, en zou dit mogelijk dienen als wraak tegen Olcay. Terwijl Fajah dit ontkent en vreemd reageert op vragen tijdens een interview met Shownieuws, lijkt de juicekoningin zich vast te houden aan de bewering dat Ruud en Fajah officieel een stel zijn.
Ruud de Wild zelf ontkent echter alle romantische betrokkenheid en laat weten dat hij geen behoefte heeft aan een relatie. "Er is helemaal niks van waar. Ik heb geen relatie en ik wil geen relatie", sneert hij boos, en voegt eraan toe dat er 'helemaal niets aan de hand is'.