Binnenkijken in de luxe woning van Nicol Kremers

Entertainment
door Indy
maandag, 30 oktober 2023 om 7:19
copy of template schuine foto 3
Nicol Kremers heeft de luxe villa van haar ex-vriend Peter Gillis na de relatiebreuk verlaten. Maar waar woont zij nu? En waar betaalt Nicol de woning van?

Relatie met Peter Gillis

We kunnen inmiddels een boek schrijven over het liefdesleven van Nicol Kremers. We weten allemaal dat ze een lange relatie heeft gehad met Peter Gillis. Dit hebben we kunnen zien in het programma Massa is Kassa. De twee zouden ‘als vrienden uit elkaar gaan’, maar dat bleek toch wel anders te zijn. Peter mishandelde Nicol en na de breuk besloot ze dit met de gehele wereld te delen. Ook besloot ze juridische stappen te ondernemen, ze deed aangifte van alle mishandelingen . De zaak tussen de twee moet nog plaatsvinden. Hij zou in augustus voor de rechter verschijnen, maar de rechtszaak is uitgesteld vanwege een nieuwe aangifte van Nicol.
Een tijd geleden kondigde Nicol aan dat ze letterlijk een boekje open gaat doen over haar leven. In In Het boek van Nicolleke: mijn waarheid, mijn overwinning wordt er ook gesproken over haar verleden met haar ex-vriend Peter Gillis. Ze zou namelijk trauma’s hebben overgehouden aan de relatie met hem.

Vermogen

Nicol wordt vaak gelinkt aan Peter Gillis, maar wat deed ze eigenlijk voor Massa is Kassa
voor werk? In 2018 begon Nicol haar carrière in het vastgoed. Ze was werkzaam bij Unique Vastgoed wat, heel toevallig, een onderneming van Peter Gillis is. Nog toevalliger is dat de twee in datzelfde jaar een relatie kregen. Nicol wilde heel graag trouwen met Peter, wat we heel goed begrijpen aangezien hij een vermogen van maar liefst 85 miljoen euro heeft, maar dit is er nooit van gekomen.
Toen de twee uit elkaar gingen, moest Nicol weer voor haar eigen inkomsten zorgen. Tegenwoordig heeft ze een eigen pikante webshop en maakt ze content voor pikante platformen. Toen Nicol nog samen was met Peter, had ze in principe weinig tot geen eigen vermogen. Ze is druk bezig met haar carrière en heeft hier al heel erg veel geld mee verdiend! Hoeveel haar vermogen precies is, dat is helaas niet duidelijk. Wel weten we wat ze nu verdient met het plaatsen van die pikante kiekjes!

De woning van Nicol Kremers

Dat de zaken bij Nicol goed gaan, is te merken aan de woning waar ze momenteel verblijft. Ze woont namelijk zeer luxe en duur. BekendeBuren meldt dat de maandelijkse huur van het huis maar liefst 2970 euro bedraagt.
Om veiligheidsredenen wordt de woonplaats waar het luxe pand staat niet genoemd. De woning heeft een woonoppervlakte van 137 vierkante meter en bestaat uit drie verdiepingen. Het huis telt in totaal zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en 1 badkamer. Dit is ook nodig, aangezien Nicol drie kinderen heeft die ook over de vloer zullen komen.
Verder is er in de woning een zeer luxe keuken, met inbouwapparatuur, te vinden en ook een zonneterras ontbreekt niet. Het huis mag dan niet zo groot zijn als de luxe villa van haar ex-vriend Peter Gillis, maar Nicol heeft zeker niks te klagen met haar huidige woning.
Voor de woning heeft Nicol een waarborgsom moeten betalen van 5940 euro om in te mogen trekken in het huis. We kunnen dus wel stellen dat zij genoeg verdient aan haar pikante carrière.
Bekijk alle foto's van de woning op de site van Bekende Buren :
nicolkremershuis 01
nicolkremershuis 07