Waylon zit in de schulden en zet zijn huis te koop: 'Bedrag met zes nullen!'

BN'ers
door Nienke
woensdag, 22 mei 2024 om 14:00
realitynl 54
Waylon kunnen we allemaal kennen als zanger en natuurlijk als oude coach van The Voice. Waylon woont samen met Bibi Breijman en hun kinderen in een mooi huisje. Toch lijkt het erop dat ze de spullen moeten pakken, Waylon zit namelijk diep in de schulden.
Waylon heeft een schuld bij de Belastingdienst en gooit zijn villa in de verkoop om deze (hopelijk) weer te kunnen aflossen. Dit doet hij in volledige stilte, zo zou niemand het mogen weten. "Waylon geeft er bewust geen ruchtbaarheid aan”, vertelt een bron aan weekblad Privé. "Hij hoopt zijn problemen intern op te lossen, zonder dat alles op straat komt te liggen. Hij heeft een enorme schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen."

Geen inkomen

De laatste jaren zouden niet financieel makkelijk geweest zijn voor Waylon. Dit komt ook onder andere door de coronapandemie, hij kreeg steun van de overheid, maar helaas is zijn business alsnog geklapt. Het is algemeen bekend dat je dit geld op een gegeven moment ook weer moet terugbetalen, dit geldt ook voor Waylon.

The Voice

Daarna volgde het schandaal van The Voice, waar Waylon een aardig zakcentje mee heeft weten te verdienen. "Als coach verdiende hij een enorm salaris, wat misschien wel het tienvoudige van een gemiddeld jaarsalaris is van iemand die in vaste dienst werkt. Ook dat viel ineens weg en daar was natuurlijk geen rekening mee gehouden”, aldus de bron. Al moeten we natuurlijk niet vergeten dat de zanger ook nog zijn vriendin Bibi Breijman heeft bedrogen tijdens haar zwangerschap. Dit heeft opnieuw voor veel problemen gezorgd, zijn fans waren natuurlijk erg teleurgesteld in hem. "Optredens werden gecanceld en opnieuw ging de geldkraan minder snel lopen.” Ook zouden er geruchten gaan dat Waylon niet op de kleintjes let en een gat in zijn hand heeft.

Aflossen

De villa zal voor 1,8 miljoen euro in de verkoop komen, laat dit nu precies het bedrag zijn wat nodig is om zijn schulden af te lossen. Laten we hopen dat Waylon het hoofd boven water zal houden. De stille verkoop en het drama rondom zijn verdiensten, zijn hem zeker niet gespaard gebleven.