Conflict tussen Gordon en ex Gavin krijgt verrassende wending: 'Betalingsregeling'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 02 april 2024 om 9:04
gordon en gavin
Het leek erop dat er een rechtszaak zou komen tegen Gordon, aangespannen door zijn ex Gavin, naar aanleiding van negatieve uitlatingen die Gordon over hem en zijn familie deed in de media.

Gordon en Gavin

Recentelijk verbleef Gordon in het ziekenhuis, gelegen in Dubai, vanwege gezondheidsredenen. Gavin, een van de spraakmakende exen van Gordon, heeft Gordon alweer een tijdje geleden gedumpt. Na de breuk verklaarde Gordon dat hij 'emotioneel en mentaal' geknakt was.
Aan tafel bij Beau van Erven Dorens kon Gordon zijn mond weer is niet houden en insinueerde dat Gavin 'misschien wel schizofreen is, omdat zijn broer (die zelfmoord heeft gepleegd) dat ook al was'. Naar verluidt heeft Gavin een schadevergoeding van €25.000 geëist vanwege deze uitspraak. In de podcast Strikt Privé geeft Shownieuws-deskundige Evert Santegoeds een update.

Betalingsregeling

Het interview bij Beau van Erven Dorens leidde tot juridische stappen van Gavin tegen Gordon wegens schending van een overeengekomen mediastilte. "Hoe dat verder gaat?", luidt de vraag. "Het zou een kort geding worden, maar waarschijnlijk wordt dat achter de schermen afgewikkeld, maar er is héél weinig over bekend, want die Gavin laat in het kader van de regeling dat ze het niet meer over elkaar hebben helemaal niets meer van zich horen", reageert Evert.
Het lijkt erop dat er achter de schermen een betalingsregeling afgesproken gaat worden tussen Gordon en Gavin. "Ik heb begrepen dat er een convenant opgesteld is, een overeenkomst waarin gezegd is: we gaan niet tegen elkaar procederen en spreken af dat we het nooit meer over elkaar hebben. Daar heeft Gordon zich nadrukkelijk niet aan gehouden door even te melden dat de broer van Gavin zelfmoord gepleegd heeft en hij door hetzelfde gen ook wel gek zou zijn, dus dat had hij beter niet kunnen doen. Maar dat geldt voor meer dingen die Gordon de laatste tijd gedaan heeft.."

Financieel comfortabel

Gordon beweerde eerder dat zijn voormalige salaris bij Talpa hem een aanzienlijk bedrag op de bank heeft bezorgd. Hoewel Gordon momenteel in Zuid-Afrika verblijft, waar hij naar eigen zeggen nog steeds financieel comfortabel is, kan hij toch rekenen op die blauwe envelop.