Duidelijkheid over geruchten Peter Gillis: 'Hoopten op snelle verkoop'

Entertainment
door Lois
donderdag, 07 maart 2024 om 14:31
peter gillis
Onlangs gingen er geruchten dat Peter Gillis al zijn vakantieparken gaat verkopen, maar volgens een van zijn parkmanagers gaat Peter de grond verhuren. "Hij helemaal verkoopt niks!”

Niet gelukkig

De vakantieparken van Peter Gillis zijn de afgelopen jaren bijzonder vaak op een negatieve manier in de media terechtgekomen. Recent is Vakantiepark Prinsenmeer gesloten, omdat de gemeente vond dat hij zich schuldig maakte aan criminele activiteiten. Bovendien lopen er bij een aantal andere parken zaken bij de gemeente, waarbij ook die parken hun exploitatievergunningen kunnen verliezen. En natuurlijk niet te vergeten de vele rechtszaken die Petertje heeft lopen.
Hoewel hij altijd opschept over geld en vakantieparkjes, blijkt hij momenteel toch niet zo gelukkig te zijn. Er gaan namelijk opnieuw geruchten rond over Peter zijn vakantieparken.

Het einde van Peter Gillis

Omroep Brabant meldt dat Peter in gesprek is met een grote partij die al zijn parken wil overnemen. De omroep meldt dat deze deal erg dichtbij is, maar om onduidelijke redenen nog niet definitief is. Mocht hij zijn parken daadwerkelijk gaan verkopen, zal dit hoogstwaarschijnlijk ook het einde betekenen voor zijn programma ‘Familie Gillis Massa is Kassa’. In gesprek met Shownieuws heeft Petertje de geruchten ontkend. Nu liegt hij wel vaker, dus betekenen zijn woorden vrij weinig. 

Bang

Hoewel sommige media, die de berichtgeving van Omroep Brabant hebben overgenomen, beweren dat Peter Gillis zijn parken gaat verkopen, stelt parkmanager Altwin dat het verhaal anders in elkaar zit. Onder zijn eigen naam op de Roddelpraat-website verklaart Altwin: "Hij verkoopt niks. Hij gaat de grond verhuren aan capfun."
Deze uitspraak lijkt een poging van Peter te zijn om zijn reputatie te redden. Altwin's uitspraak doet echter vermoeden dat Peter bang is voor publieke reactie. Het is duidelijk dat velen hoopten op een snelle verkoop van de vakantieparken, waardoor Peter uit de media verdwijnt en omwonenden geen last meer van hem hebben. Ook zouden veel mensen blij zijn als er eindelijk een keer een einde komt aan zijn programma Familie Gillis Massa is Kassa. In oktober was het programma ook al verkozen tot slechtste programma van het jaar.