Gordon zet Amsterdamse penthouse ook te huur: 'Geldnood'

Entertainment
door Lois
maandag, 04 maart 2024 om 9:10
gordon 6
Het Amsterdamse penthouse van Gordon staat al geruime tijd te koop, maar nu lijkt de zanger ook bereid te zijn zijn luxueuze stulpje te verhuren, zo meldt Bekende Buren.

Wanhopige zet

Gordons Amsterdamse penthouse, eerder te koop gezet voor bijna 3 miljoen euro, blijkt nu ook te huur. De wanhopige zet volgt nadat er geen kopers kwamen opdagen voor het luxe optrekje. De nood lijkt hoog, want hij vraagt een huurprijs van maar liefst € 7.500 per maand en een waarborgsom van € 10.000.
Niet geheel onlogisch. Na zijn mislukte comeback, waardoor hij o.a.zijn theatertour heeft gecanceld, stroomt het geld natuurlijk niet binnen en zal de hypotheek van 3 miljoen euro wellicht als een molensteen om zijn nek hangen.

Penthouse Gordon

Wat betreft de woning zelf, biedt het penthouse een oppervlakte van 248 vierkante meter met vier kamers, waaronder drie slaap- en één badkamer. Een luxe keuken en een prachtig dakterras completeren het geheel.
Hoewel Gordon tijdens een uitzending van Roddelpraat beweerde dat hij nog steeds steenrijk is, spreekt Yvonne Coldeweijer dit tegen op haar juicekanaal. "Ja, dát is niet helemaal waar," onthult ze. "Althans, hij had miljoenen. Die had hij ook gekregen van John de Mol. Maar die zijn echt bijna op." 

Blut

Zonder een actief tv-contract en met geannuleerde theatertour komt er momenteel weinig geld binnen voor Gordon. Ondanks zijn aankondiging van een terugkeer vorige maand, waarbij hij beloofde zijn privéleven op de achtergrond te houden en zich te richten op zijn carrière, verdween hij opnieuw snel van Instagram.
Gerard Joling had dit echter al voorspelt, hij noemde de comeback van Gordon eerder al 'een groot risico' en hij lijkt in zijn voorspelling gelijk te krijgen. Ondertussen lijkt Gordon de realiteit te ontvluchten en vertrekt naar Zuid-Afrika, niet om af te kicken zoals velen hoopten, maar om bij te komen van zijn mislukte comeback.