Sarah van Soelen deelt heftig nieuws: 'Pijnstillers'

Entertainment
door Lois
maandag, 04 maart 2024 om 14:51
sarah van soelen
Sarah van Soelen, die helemaal klaar lijkt te zijn met haar ex André Hazes en voormalig schoonmoeder Rachel Hazes, deelt vrijdagavond heftig nieuws op haar Instagram Story.

Mentale toestand

Sarah van Soelen, voorheen de vriendin van André Hazes, onthulde eerder de breuk, toegeschreven aan Hazes' mentale toestand. Een 'donderslag bij heldere hemel', zo noemde ze het. Nu lijkt de breuk niet alleen emotioneel zwaar te zijn, maar ook financieel. In een opvallende wending pronkt Sarah vorige maand met een neppe designertas. Kennelijk is de relatiebreuk ook een grote financiële klap geweest voor Sarah.
Afgelopen oktober heeft Rachel Hazes bekend gemaakt in de podcast 'wat kan er nou gebeuren?' dat ze Sarah voor eeuwig dankbaar is. "Sarah en haar ouders hebben ervoor gezorgd dat mijn kind in een kliniek terechtkwam. Dat zal ik mijn leven nooit vergeten" Dat het Sarah wel was gelukt en Monique Westenberg niet, moest Sarah in een interview met Party nog even extra benadrukken. “André’s ex wordt dan de hemel in geprezen, wat prima is, maar mensen moeten niet vergeten dat het haar zeven jaar niet gelukt is om hem naar een afkickkliniek te krijgen en mij lukte het wel. Dus welke intentie is dan puur?”

Ingewikkelde relatie

Het is inmiddels wel bekend dat André Hazes en Monique Westenberg, op zijn zachts gezegd, een ingewikkelde relatie hebben. Yvonne Coldeweijer deelde destijds dat André Monique bedroog met Sarah van Soelen, haar een huwelijksaanzoek deed, terwijl Monique ondertussen zwanger was. De miskraam leidde tot een kille reactie van André en een onmiddellijke samenwoning met Sarah.
En nu zijn André en Monique alweer een tijdje samen. Coldeweijer snapt de keuzes van Monique niet: "Hoe kan je iemand terugnemen die je zo heeft bedrogen. Kan er met m'n hoofd niet bij."

Opgelucht

Vrijdagavond deelde Sarah op Instagram een zielige foto van haar hondje met de volgende tekst: "Met m'n baby naar de dierenarts... Hij loopt mank."
Later geeft Sarah een update over de gezondheid van het hondje, en ze is opgelucht door het nieuws: "Gelukkig was er niks ernstigs aan de hand. Hij heeft z'n voetje goed verzwikt en krijgt nu pijnstillers. Lekker rustig aan doen!"