Met wie stapt Leontine Borsato in het huwelijksbootje?

BN'ers
door Nienke
maandag, 24 juni 2024 om 12:00
realitynl 87
Leontine Ruiters kunnen we allemaal kennen als de ex-vrouw van Marco Borsato. De twee zijn, na een bewogen huwelijk, toch van elkaar gescheiden. Dit is een van de gevolgen die Marco heeft gehad na het schandaal van The Voice. Hoewel de twee uit elkaar zijn, hint Leontine dat ze misschien wel een nieuwe relatie heeft. Zal het?
Leontine Ruiters is bijna 22 jaar getrouwd geweest met Marco Borsato. Maar aan dit huwelijk is een einde gekomen, nadat het schandaal van The Voice naar buiten is gekomen. Marco was betrokken bij de misstanden die hebben plaatsgevonden achter de schermen. Leontine heeft hier afstand van gedaan en inmiddels kan ze openlijk over de situatie praten. Afgelopen weekend was Leontine op een bruiloft en daar speelt iets speciaals af...

Boeket

Het is misschien wel een van de bekendste tradities op een trouwerij, maar wie kent 'm niet? Na dat de verloofden met elkaar trouwen, wordt het trouwboeket in de lucht gegooid. Wie het boeket vangt, is de volgende die gaat trouwen! Laat Leontine nu net de persoon zijn die het boeket heeft gevangen. Zo deelt Leontine het volgende op haar Instagram met de tekst: "En dan vang ik ook nog eens het boeket."
schermafbeelding 2024 06 23 om 191855png
Bron: Instagram @Leontinebo

Interview

Afgelopen maand heeft Leontine in een aflevering van Open Kaart, zich voor het eerst openhartig uitgelaten over de situatie met haar ex-man Marco. Leontine geeft aan dat ze nog veel verdriet heeft van wat er allemaal heeft kunnen gebeuren. "Maar ik geloof ook dat er nog wel een grote liefde op mijn pad gaat komen, absoluut", aldus Leontine. De situatie tussen Leontine en Marco was erg lastig: "Ik moest echt voor mezelf kiezen." Inmiddels vindt Leontine het prettig om alleen te zijn, maar staat zeker open voor de liefde. Laten we hopen dat de 'ware' snel het pad mag kruisen met Leontine!