André Hazes samen met Roxeanne tegen moeder Rachel: 'Het is dezelfde erfenis'

Entertainment
door Nienke
maandag, 29 april 2024 om 9:33
realitynl 37
De band tussen André Hazes en zijn zus Roxeanne Hazes is niet altijd helemaal goed geweest. Inmiddels hebben de twee regelmatig contact en delen ze dezelfde mening wat betreft hun moeder Rachel Hazes. Zo maakt André nogal de nodige opmerkingen over Rachel.

André Hazes Roxeanne Hazes

Ondertussen is de band tussen Roxeanne Hazes en haar broertje André Hazes weer hersteld. Alhoewel Rachel zegt dat ze het leuk vindt voor de twee, weten we allemaal natuurlijk wel dat dit niet gemeend is. Het vormt voor Rachel namelijk een groot gevaar, aangezien ze in een rechtszaak zit met haar dochter Roxeanne. Nu de twee weer met elkaar optrekken, heeft Rachel niemand meer waarbij de macht kan uitoefenen, al bezit ze wel André zijn naam.

Humor

André en Roxeanne delen niet alleen dezelfde naam en familie, maar ook dezelfde humor, dit blijkt uit een gesprek van André met Het Laatste Nieuws. André vertelt openhartig over gebeurtenissen die hij samen met zijn zus meemaakt: "We zien elkaar weer vaak. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor," aldus André. Hij geeft aan dat de humor voor meer verbinding zorgt en dat hij haar zelfs mist. "Mijn zus en ik hebben echt dezelfde humor. En ik mis het als ik haar een week niet spreek."

Erfenis André Hazes

André geeft aan dat hij nog nooit zó heeft gelachen met Roxeanne, en om geld hoeven ze zich blijkbaar ook geen zorgen om te maken. Zo vertelt André een verhaal dat hij samen boodschappen aan het doen was met Roxeanne en dat hij voor haar boodschappen wilde betalen. Roxeanne vond dit niet nodig waarop André zei: "Ach waar maak je je druk om. Het is dezelfde erfenis.”

Streken

Het is niet geheel onbekend dat André vaker een sneer geeft aan zijn moeder Rachel. Zo wordt er nogal het een en ander gedeeld door bijv. Juicechannel op Instagram: "‘Hij deed een opmerkelijke uitspraak over z’n moedertje," vertelde een bron aan Juicechannel. "Hij had zo’n rookmachine onder het podium. Toen zei hij: ‘Ja, jullie zien rook, hè? Geen paniek. Dat is mijn moeder, maar die wordt gecremeerd.’’