Zo zag Famke Louise er vroeger uit

Entertainment
door Nienke
maandag, 20 mei 2024 om 11:00
realitynl 59
Famke Louise staat al een tijdje in de schijnwerpers, of dit nu als beautyvlogger, model, zangeres of influencer is. Zo spendeert ze al heel wat jaren in de media en deelt ze al haar looks, maar hoe zag Famke er vroeger uit?
Famke Louise oftewel: Famke Janita Louise Meijer is bekend geworden door haar YouTube-kanaal die ze in 2016 heeft opgericht. Hier plaatste ze video's met vrienden en destijds haar vriend DieTim, waarin ze 'pranks' hebben uitgevoerd. De grappen vielen niet in de smaak bij kijkers, omdat ze vaak nep én nagemaakt waren. Famke besloot het roer om te gooien en begon video's te maken over beauty en mode. Ze bracht verschillende liedjes uit zoals: "Op Me Monnie" en "Vroom". Inmiddels is Famke al 3 jaar samen met model Denzel Slager. De twee wonen samen en hebben in 2022 hun zoontje genaamd Nówie Storm Slager mogen verwelkomen.

Televisie

Famke heeft in 2017 deelgenomen aan het programma Models in Paris: het echte leven. Hier was Famke te zien als model en hier heeft ze uiteindelijk verschillende klussen aan over gehouden. Famke heeft in totaal drie series op Videoland, zo is haar eerste serie in 2018 verschenen. In de serie gaf Famke een klein kijkje in haar leven, ze maakte in 2020 een comeback met een nieuwe serie namelijk "Bont Girl". De serie gaat over de wereld wat achter de bont industrie zit. In 2024 heeft Famke nog meegedaan aan Echte Meisjes in de jungle, wat een echt avontuur was!

Switch

Famke heeft begin dit jaar aangekondigd dat ze een carrièreswitch gaat maken. Zo heeft ze ervoor gekozen om exclusieve content te gaan maken voor haar fans in plaats van zingen. De zaken gaan goed voor Famke, zo spreekt ze zich uit over een appartement in Dubai. Het is niet alleen rozengeur en maneschijn, zo heeft Famke ook heel wat kritiek over haar heen gekregen. Zo worden volgers enorm ongemakkelijk van de video's die ze plaatst. Andere fans vinden de content die ze plaatst 'niet spicy' of schandalig, omdat ze een moeder is.

Looks

De looks van Famke verschillen van dag tot dag. Zo houdt ze ons regelmatig op de hoogte via haar Instagram met hoe ze eruit ziet. Met haar modellenwerk weet Famke wel wat mode is, of slaat ze plank toch nog weleens mis! Zo zag Famke er vroeger uit!
<br>