Dit zijn de grootste schandalen van 2022

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 31 december 2022 om 14:50
de grootste schandalen van 2022
We gaan het jaar bijna afsluiten, maar het was een ontzettend bewogen jaar. Een jaar waarin ontzettend veel is gebeurd, dit is toch ook mede dankzij alle roddelkanalen. Wij zetten de grootste schandalen van dit jaar op een rijtje.
BOOS: This is the Voice
We begonnen het jaar met een knaller. In januari 2022 ging er een doofpot open die al veel te lang dicht is gebleven. Speculaties werden gedaan en in de loop naar 20 januari kwamen er steeds meer schokkende verhalen naar boven. Op 20 januari kwam uiteindelijk de aflevering van BOOS online waarin slachtoffers aan het woord kwamen. Zij vertelden de ervaringen die ze hadden met coaches Ali B , Marco Borsato en Jeroen Rietbergen .
Het waren zulke heftige verhalen dat het programma per direct is gestopt en er zelfs mensen in de rechtbank moeten verschijnen.
Kijk de desbetreffende aflevering hieronder:
Douwe Bob , zijn drie kinderen en drie babymomma's
We pakken stiekem even een schandaal van vorig jaar mee, maar deze had nog een vervolg dit jaar dus het telt! Douwe Bob werd namelijk maar liefst drie keer vader, van drie verschillende dames. In december 2021 werd hij vader van Bobby-Lou, de dochter die hij samen met Loes van Delft kreeg. De twee hebben overigens nooit een relatie gehad. Kort daarna kreeg hij een kind met een onbekende vrouw en dit jaar samen met zijn huidige verloofde (?) Anouk .
Glennis Grace vs Jumbo
Rellende Glennis, die vergeten we niet zo snel. Samen met een groep mensen ging ze naar de Jumbo om daar even de boel op stelten te zetten. Dit deed ze nadat haar zoon 'hardhandig' uit de winkel was gezet omdat hij binnen een e-sigaret aan het roken was. Uiteindelijk zijn de betrokkenen allemaal voor de rechter gekomen, ook Glennis Grace heeft een taakstraf gekregen .
glennis grace docu 6368cd63d8877
Er kwam een video naar buiten waar Lil' Kleine en Jaimie Vaes te zien zijn. Lil' Kleine zou het hoofd van Jaimie tussen de deur van de auto slaan. Eerder was er ook al een incident op Ibiza waar geweld zou zijn gebruikt, dit praatte het stel uiteindelijk weer goed. Later bleek dat verschrikkelijk dingen achter gesloten deuren zijn gebeurd . Lil' Kleine en Jaimie Vaes besloten uit elkaar te gaan en zijn nu via de rechter hun spullen aan het verdelen. Het gaat hier om grote spullen maar ook om dingen als een waterkoker, ja..
Monster Matthijs van Nieuwkerk
De Volkskrant kwam met een groot onderzoek waar de sociale onveiligheid achter de schermen bij De Wereld Draait Door aan het licht komt. Hier zou presentator Matthijs van Nieuwkerk een grote rol in spelen. Hij heeft tegen medewerkers geschreeuwd en ze publiekelijk vernederd. Matthijs is sindsdien ondergedoken op een boerderij, niemand heeft hem sindsdien gezien.
Deze lijst is natuurlijk niet compleet zonder een Hazes-schandaal, want wat was het een jaar. André Hazes schreef een brief aan Sarah van Soelen en deze kwam uiteindelijk terecht bij niemand minder dan Yvonne Coldeweijer. Maar hoe is deze brief daar gekomen? Men denkt dat mama Rachel Hazes hierachter zit. Dit zou André ook weten en daarom geen contact meer hebben met zijn moeder .
We houden het kort en maken er niet meer woorden aan vuil: Wat. Een. Drama.
Waylon en zijn demonen
Waylon heeft een relatie met de prachtige Bibi Breijman , maar besloot in de kraamtijd van Bibi vreemd te gaan. Dit heeft hij naar eigen zeggen te danken aan zijn demonen , te belachelijk voor woorden natuurlijk.