Linda de Mol openhartig over haar leven: 'Schrok je?'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 18 juni 2024 om 9:04
realitynl 4
Linda de Mol is een bekende in de showbizz die Nederland kent. Zo is Linda, met haar bekende media familie, niet meer te missen. Linda heeft een eigen tijdschrift en in de nieuwste editie van haar blad doet ze iets wat we niet van haar gewend zijn.
“Schrok je? Moest je twee keer kijken?", zo begint Linda haar interview in haar eigen blad LINDA. Linda schrijft dit keer over haar eigen uiterlijk. Zo vervolgt ze: "Snap ik, want naast mijn dierbaren is niemand dit van me gewend natuurlijk. Maar dit is dus het gezicht dat mij elke ochtend, als ik de douche uitkom, in de spiegel aankijkt." Linda is openhartig over haar uiterlijk en wat dat met haar doet. Zo zou je kunnen aannemen dat Linda uit haar 'comfort-zone' stapt.

Ouderdom

Linda is inmiddels 59 jaar en kan zichzelf geen dag voorstellen dat ze geen make-up draagt. Ze hoopt dat daar ooit verandering in zal komen. Ze wil namelijk al jaren, niet zonder make-up gezien worden! “Ik hoop dat ik de komende jaren op een punt kom dat ik dingen durf los te laten. Dat ik me ooit totaal niet meer druk maak om hoe men vindt dat ik eruitzie, en de ouderdom lekker zijn gang laat gaan."

Tevreden

Ondanks dat Linda veel gebruik maakt van specialisten die haar huid kunnen verbeteren, is ze tevreden met het resultaat. "Dankzij een botoxje af en toe", voelt Linda zichzelf weer helemaal de 'oude'. Ze steekt het dan ook niet onder stoelen of banken dat ze hier gebruik van maakt. Linda is deze maand op de cover te zien van haar eigen blad, dit vindt ze “best eng en kwetsbaar”.

Liefde

Hoewel Linda een hele tijd samen is geweest met Jeroen Rietbergen, zijn de twee uit elkaar gegaan nadat de misstanden van The Voice naar buiten zijn gekomen. Of ze echt helemaal uit elkaar zijn geweest, zullen we niet weten. Onlangs is het nieuws naar buiten gekomen dat Jeroen niet vervolgt, zal worden én zijn het liefdeskoppel meermaals samen gespot. Jeroen zou tijdens zijn procedure alweer aan het werk gegaan zijn. Zo componeert hij alle muziek voor de serie "Gooische vrouwen", die door niemand minder dan Linda is bedacht. Een en een is natuurlijk twee; het lijkt erop dat Jeroen en Linda nog steeds samen zijn, ondanks alles wat er is gebeurd.